Spoločnosť AGEL pokračuje v modernizácii zdravotníckych zariadení na Slovensku. Vďaka úspešnému zapojeniu do výzvy Ministerstva zdravotníctva SR sa môžu obyvatelia regiónu Spiš tešiť na výrazné zlepšenie dostupnosti a kvality zdravotnej starostlivosti.

Rozsiahla rekonštrukcia v Levoči

Nemocnica AGEL Levoča prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Hlavným cieľom je modernizácia psychiatrického oddelenia, ktoré má nadregionálny význam. Plánovaná nadstavba a prepojenie s existujúcim pavilónom výrazne zvýšia kapacitu a komfort pre pacientov.

Ďalším významným projektom v Levoči je výstavba nového pracoviska magnetickej rezonancie (MRI). Toto špičkové zariadenie umožní rýchlejšiu a presnejšiu diagnostiku rôznych ochorení, najmä pohybového aparátu. Vďaka MRI budú môcť lekári poskytovať pacientom ešte kvalitnejšiu a cielenejšiu liečbu.

Modernizácia chirurgie v Krompachoch

Ani Nemocnica AGEL Krompachy nezostáva pozadu. V rámci projektu bude zrekonštruovaná chirurgia, pribudne 26 nových lôžok a zdravotnícke zariadenie bude vybavené modernou technikou. Súčasťou rekonštrukcie sú aj opatrenia na zvýšenie energetickej účinnosti budov.

Investície do budúcnosti

Vykonaním týchto investícií sa AGEL stáva priekopníkom v modernizácii zdravotníckych zariadení na Spiši. Spoločnosť pritom neinvestuje len prostriedky získané z dotácií, ale významne sa podieľa aj z vlastných zdrojov. Celkovo AGEL investuje do týchto projektov viac ako 4 milióny eur.

Modernizácia nemocníc v Levoči a Krompachoch je jasným signálom, že spoločnosť AGEL kladie dôraz na kvalitu a dostupnosť zdravotnej starostlivosti pre všetkých obyvateľov regiónu. Vďaka týmto investíciám sa výrazne zlepšia podmienky pre pacientov aj zdravotnícky personál.

Pridaj komentár

error: Content is protected !!