Mladík si z plánovaného večera neodniesol nič dobré rande sa pre 29-ročného muža z Popradu zmenilo na nočnú moru . Jeho 16-ročný „nápadník“ totiž mal iné plány ako stráviť príjemný večer. Namiesto kvetov a komplimentov došlo k situácii, kedy 16 ročný mladík pod hrozbou zabitia vzal 29 ročnému mužovi z kapsy peňaženku a vybral z nej 20,-Eur a taktiež požadoval od neho dve retiazky zo žltého kovu, ktoré mal na krku.

Polícia však rýchlo prišla na to, kto za týmto „zvláštnym randením“ stojí. Mladík si tak namiesto príjemného večera užíva spoločnosť policajtov.

„V prípade začal okresný vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Osoba podozrivá z uvedeného zločinu bola už v priebehu niekoľkých hodín vypátraná, bola zadržaná a umiestnená do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bola získaná dostatočná dôkazná situácia, ktorá umožnila okresnému vyšetrovateľovi v Poprade vzniesť 16 ročnému mladíkovi obvinenie zo zločinu lúpeže. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby,“ informovala hovorkyňa KRPZ Prešov mjr. Ing. Jana Ligdayová.

Pridaj komentár

error: Content is protected !!