V jednom meste vznikol obchod, v ktorom si každá žena môže kúpiť svojho muža. Obchod mal šesť poschodí, pričom kvalita mužov rástla s každým poschodím. Avšak bol tam jeden háčik…

Ak už žena vošla na vyššie poschodie, nemohla zísť nižšie, iba odísť východom bez možnosti návratu. A tak vstúpila jedna žena s vážnym záujmom o kúpu muža.

Na prvom poschodí videla veľkú ceduľu: ‘Títo muži majú prácu.’ To už je niečo, pomyslela si, pretože môj bývalý ani prácu nemal. No pozrime sa, čo je vyššie.

Na druhom poschodí bola tabuľka: ‘Muži tu majú prácu a majú radi deti.’ Pekné, ale chcem sa pozrieť, čo je vyššie.

Na treťom poschodí čítala: ‘Muži tu majú prácu, radi majú deti a sú neskutočne pekní.’ Čím ďalej tým lepšie, pomyslela si, ale vyššie to už musí byť fantastické.

Na štvrtom poschodí sa dozvedela: ‘Muži tu majú prácu, radi majú deti, sú neskutočne pekní a pomáhajú pri domácich prácach.’ Sladké, aké sladké… Ale skúsme to ešte o poschodie vyššie.

Na piatom poschodí stálo: ‘Muži tu majú prácu, radi majú deti, sú neskutočne pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú diabolsky dobrí v posteli.’ Neuveriteľné, priamo zázrak, pomyslela si žena. Ale čo musí byť o poschodie vyššie?

Na šiestom poschodí veľmi prekvapená žena čítala: ‘Na tomto poschodí už nie sú žiadni muži.’ Poschodie bolo postavené ako dôkaz toho, že ženským sa proste nedá nikdy vyhovieť.”

Pridaj komentár

error: Content is protected !!